Рашфорд се завръща по-бързо от очакваното


Рашфорд се завръща по-бързо от очакваното
Снимка: Getty Images/Gulliver

2899 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че нападателят на отбора Маркъс Рашфорд се възстановява отлично и е много близо до завръщане в игра. Английският национал не е играл за „червените дяволи“ от средата на март, когато натъртване в областта на кръста при двубоя срещу Уулвърхемптън от 3-тия кръг на ФА Къп.

Рашфорд пропусна последните 6 срещи на Манчестър Юнайтед във Висшата лига и не се очаква да се завърне поне до края на този месец, като той продължава своя период на рехабилитация. Преди няколко седмици прогнозите гласяха, че той няма да играе повече до края на сезона, но сега съществува вариант, при който той да се завърне в игра през месец април. 22-годишният футболист работи сериозно във фитнеса и Солскяер заяви, че скорошните скенери, които са правени в областта на неговата травма, са окуражаващи.

„Както всеки един играч, той иска да бъде здрав възможно най-скоро и да се върне в игра. Ако това означава да играе през април, той ще бъде за края на сезона, фантастично! Може и да отнеме повече време. Трябва да бъдем по-внимателни, защото Маркъс ще бъде в отбора за много-много години“, каза Оле Гунар Солскяер. А ето какво каза Рашфорд за един от най-паметните моменти на Манчестър Юнайтед в последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички