Рангник шокира: Нападател открито отказал да е в състава на Манчестър Юнайтед и да пътува


Рангник шокира: Нападател открито отказал да е в състава на Манчестър Юнайтед и да пътува
Снимка: Getty Images

3368 0

Манчестър Юнайтед за пореден път през сезона разочарова своите привърженици. "Червените дяволи" пропиляха аванс от две попадения и завършиха наравно 2:2 срещу Астън Вила, което далеч не помага на амбициите им да завършат в топ 4 на класирането във Висшата лига.

Юнайтед се справи преди няколко дни срещу "виланите" в третия кръг от ФА Къп и победи с 1:0, въпреки че и тогава не игра особено добре. И в онзи двубой, и в този голямата звезда в нападението на отбора Кристиано Роналдо не игра поради травма.

В шампионатния сблъсък го нямаше и Маркъс Рашфорд, който също има лек проблем. Това разкри Ралф Рангник още преди мача с Астън Вила. След него обаче той сподели нещо много любопитно - отборът е бил без още един от нападателите си, защото той не е пожелал да отпътува.

Става въпрос за Антони Марсиал, който много рядко получава шансове за изява и за когото на Острова са убедени, че ще си намери нов отбор още през тази зимна пауза - дали под наем, или за постоянно. А ето какво сподели Рангник за отсъствието му:

"Той не искаше да бъде в състава. Той щеше да бъде с нас в състава по първоначален план, но той не поиска. Това е причината Марсиал да не пътува с нас за гостуването" - сподели немският специалист, който е начело на "червените дяволи".

Разбира се, Марсиал може да бъде подложен на дисциплинарна глоба от клуба, но все още не е официално ясно как ще постъпи Юнайтед. А ето какво точно сподели Ралф Рангник и за отсъствието на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички