Героят на Меси с груба грешка срещу Юнайтед: Пусна гол между краката от 25 метра (ВИДЕО)


Героят на Меси с груба грешка срещу Юнайтед: Пусна гол между краката от 25 метра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5273 0

Вратарят на Астън Вила и на националния отбор по футбол на Аржентина Емилиано Мартинес допусна кошмарна грешка, заради която неговият отбор изостана в резултата в двубоя срещу Манчестър Юнайтед от английската Висша лига. Това се случи още в 6-ата минута.

Тогава "червените дяволи" изпълниха заучено положение, след което Бруно Фернандеш се озова с топка в крака и опита изстрел от около 25 метра. Той не бе толкова силен или добре насочен, но в наказателното поле имаше много футболисти на двата тима.

Един от тях - нападателят Единсон Кавани, посегна да играе с топката, което заблуди Мартинес. Той остана изненадан и в крайна сметка не успя да я улови качествено, тя му се изплъзна, мина между краката му и влезе в неговата мрежа.

Той имаше претенции за засада към съдията, тъй като уругвайският атакуващ играч на Юнайтед му е попречил и е повлиял на ситуацита, но истината е, че бранителят на "виланите" Тайрън Мингс покриваше Кавани и за засада не можеше да става и въпрос.

Припомняме, че Мартинес се прочу през това лято, тъй като бе един от големите герои за Аржентина при спчелената Копа Америка. Той бе с ключова роля и при изпълнения на дузпи, и чрез спасяванията си в срещите. Емилиано неколкократно призна, че за него е чест, че е помогнал на Лионел Меси да спечели своя първи трофей с Аржентина.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички