Ралф Рангник в еуфория след победата на Манчестър Юнайтед, благодари специално на "червената армия"


Ралф Рангник в еуфория след победата на Манчестър Юнайтед, благодари специално на "червената армия"
Снимка: Getty Images

1800 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник бе много доволен от успеха на своя тим срещу Уест Хям и заяви след края на срещата, че атмосферата в съблекалнята е "невероятна":

"Атмосферата в съблекалнята е невероятна. Момчетата празнуват. Те осъзнават колко голяма победа е това. Тези победи, когато противникът няма време за отговор, са най-добрите", посочи той и добави:

"Много сме доволни от играта ни и това как се представихме физически, като имаме предвид, че преди три дни играхме срещу Брентфорд".

Немският специалист бе на мнение, че футболистите му са били малко нетърпеливи, но благодари на "червената армия" за подкрепата:

"Не винаги взимахме най-добрите решения в последната третина. В последните 20 минути имахме твърде много удари към вратата, въпреки че нямахме реален шанс да отбележим. Трябваше да бъдем малко по търпеливи, но в крайна сметка всичко опираше до трите точки".

"В заключителните 15 минути трябваше да предприемем някои рискове. Повече от щастлив съм, че вкарахме в последната минута. Подкрепата на "червената армия" бе невероятна. Мога само да благодаря на всички фенове", завърши Ралф Рангник след инфарктната победа над Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички