Милиметри и "лъжлив ъгъл": Редовен ли бе голът в последните секунди на Рашфорд, спасил Юнайтед срещу Уест Хям (ВИДЕО)


Милиметри и "лъжлив ъгъл": Редовен ли бе голът в последните секунди на Рашфорд, спасил Юнайтед срещу Уест Хям (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4171 0

Манчестър Юнайтед стигна до успеха срещу Уест Хям по изключително драматичен начин - с гол в последните секунди на Маркъс Рашфорд, получил асистенция от Единсон Кавани. В реално време обаче останаха сериозни съмнения дали уругваецът не е бил в засада при подаването на Антони Марсиал към него преди това.

След първото повторение и въпреки стоп кадъра не бе ясно категорично дали има засада и дали голът ще бъде зачетен. Това накара зрителите да затаят дъх в очакване на решението на ВАР - дали да отмени попадението, или то да остане и да донесе безценните три точки на "дяволите".

В крайна сметка се случи второто. Привърженици в социалните мрежи обаче се уверени, че всъщност е трябвало да има засада. Това е така, тъй като ъгълът е много специфичен и се създава оптична илюзия, която затруднява преценката в този случай.

Все пак оставяме на всеки от вас да прецени сам за себе си дали голът трябваше да бъде зачетен, или да бъде отменен. Можете да го сторите, след като видите видео от ситуацията по-долу в материала. А голът се оказа и много специален за Рашфорд.

Той бе неговият четвърти след 90-ата минута във Висшата лига - най-малко два пъти повече от всеки друг футболист на манчестърци. Още по-показателен е фактът, че никой играч преди не е вкарвал толкова късни победни голове в историята на Висшата лига.

През първото полувреме от двубоя пък от Юнайтед имаха много сериозни претенции към съдията. Тогава Кристиано Роналдо бе сигурен, че трябва да получи дузпа - имаше ли такава (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички