Ралф Рангник разкри за разговор с Маркъс Рашфорд и намекна за раздяла?


Ралф Рангник разкри за разговор с Маркъс Рашфорд и намекна за раздяла?
Снимка: Getty Images/Guliver

1141 0

Ралф Рангник смята, че Маркъс Рашфорд е щастлив в Манчестър Юнайтед, но се е примирил, че няма да застава на пътя на нападателя, ако той поиска трансфер.

Рашфорд, който излезе от клубната академия на "червените дяволи" и направи професионалния си дебют за тима като 18-годишен през 2016 г., изпитва затруднения с намирането на най-добрата си форма този сезон, като се появиха информации, че обмисля да напусне "Олд Трафорд".

Германският временен треньор на Юнайтед Рангник разкри, че е провел разговор с английския национал и не смята, че той е нещастен в клуба:

"Говорих с него вчера и онзи ден, така че не знам нищо за това. В 25-те ми години в професионалния футбол, реших да обръщам сериозно внимание на това, което се говори в медиите. Той не ми каза нищо, само това, че все още е щастлив и иска да играе на най-високо ниво за клуба. Не спомена, че не е щастлив или нещо подобно".

"За мен това изобщо не е повод за притеснение. Това, за което съм загрижен и искам да постигна с него е това, което направихме с Антъни Еланга, например, с Джейдън Санчо, с един или двама млади играчи, които имаме, да подобрим представянето му и да направим така, че той да бъде в най-добрата си възможна версия", каза наставникът на Юнайтед.

Независимо че каза, че нападателят е щастлив, Рангник призна, че няма да стои на пътя на Рашфорд, ако играчът поиска трансфер през лятото:

"Трансферният прозорец е затворен сега. Дори ако, да предположим, той и неговите агенти, или семейството му в даден момент на лятото помислят евентуално за преминаване в друг клуб, е, той може да си тръгне, но през лятото. Сега прозорецът е затворен. Няма нищо общо с мача утре или с този във вторник", каза Рангник на пресконференция преди сблъсъка с "шпорите".

Вижте още: Коя българска ТВ ще излъчи мача Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички