Рафаел Варан се връща за Манчестър Юнайтед, Люк Шоу - аут


Рафаел Варан се връща за Манчестър Юнайтед, Люк Шоу - аут
Снимка: Getty Images

1407 0

Манчестър Юнайтед ще получи допълнителна мощ за предстоящия сблъсък с Тотнъм Хотспър от Премиър лийг, след като Ралф Рангник призна, че Рафаел Варан ще се завърне към състава. Френският бранител пропусна визитата на Манчестър Сити (1:4) през последния уикенд, след като даде положителен тест за коронавирус, а същото се случи и с Люк Шоу.

Варан вече тренира наравно със своите съотборници и е наличен за дуела с „шпорите“, докато английският национал няма да може обаче да се върне към игровите действия, тъй като още има затруднения след заболяването и продължава да дава положителни тестове.

„Люк Шоу няма да бъде с нас, тъй като до четвъртък даваше непрестанно положителни тестове. Все пак Рафаел Варан е обратно при нас, след като се излекува, но ще видим дали ще играе от първата минута“, сподели германецът пред репортери.

Кристиано Роналдо и Единсон Кавани също се очаква да се върнат към терена, но халфът Скот МакТомини остава под въпрос заради разтежение в прасеца. А коя легенда "посече" Роналдо, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички