Рангник изпрати съобщение до Рашфорд и го предупреди


Рангник изпрати съобщение до Рашфорд и го предупреди
Снимка: Getty Images

2624 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е „изпратил съобщение“ до Маркъс Рашфорд, предупреждавайки англичанина, че трябва да пренесе изявите си от тренировъчното поле на футболното такова, ако иска да намери място в стартовия състав на „червените дяволи“.

Националът на Англия не може да се утвърди причудливо през този сезон в отбора на Ман Юнайтед и има само пет гола и две асистенции в 24 мача от всички надпревари.

Рашфорд остана резерва и в мача с Манчестър Сити през уикенда, макар Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Мейсън Грийнууд да не бяха налични за Рангник.

В последните седмици се появиха информации, че 24-годишният Рашфорд може да напусне отбора, но германският наставник все още има вяра в него. „Да играе на същото ниво, което и тренира. Маркъс тренира фантастично, но той е и изключителен талант. Притежава всичко, което е нужно на един нападател и го показва на заниманията. Това искам да виждам и на терена“, анализира треньорът на „червените дяволи“.

Интерес към него има от Арсенал, Уест Хем Юнайтед, Нюкасъл Юнайтед, Атлетико Мадрид и Пари Сен Жермен, като всичките тези отбори могат да отправят предложения през лятото за футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички