Терминатор: Какво стори Рой Кийн, като му влязоха с 2 крака и бутони от въздуха (ВИДЕО)


Терминатор: Какво стори Рой Кийн, като му влязоха с 2 крака и бутони от въздуха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9082 0

Често срещана критика към съвременните футболисти е, че твърде лесно падат за нарушения и прекарват твърде много време на терена, симулирайки по-голям и тежък удар, отколкото всъщност са получили. Видео на Рой Кийн с екипа на Манчестър Юнайтед потвърждава колко различни са били критериите преди.

На кадрите може да се види как реагира легендата на "червените дяволи", когато Мич Уорд му влиза остро с два крака от въздуха и бутонките напред. А не е никак случаен и фактът, че Кийн остава един от най-големите биткаджии, играли някога на Острова.

Рой е един от най-добрите полузащитници във Висшата лига за всички времена, той е печелил титлата 7 пъти, а освен това е грабвал и Шампионска лига, и ФА Къп (4 пъти) с екипа на Манчестър Юнайтед.

Въпросното видео с негово участие е от 1999 година, когато "червените дяволи" се изправят срещу Евертън. Бившият халф на Юнайтед се опитва да възстанови загубена топка близо до тъчлинията, когато Уорд му влиза наглед безумно.

Кийн обаче на секундата се изправя на двата си крака и продължава да върви, сякаш нищо не се е случило. Двамата влизат и в лек физически контакт. Изглежда, че Уорд опитва да провокира своя опонент, но удря на камък.

Вижте влизането по-долу в материала и сами предположете какво би се случило в наши дни, ако станем свидетели на подобно влизане. А какво се случи, когато Рой Кийн и Вини Джоунс се сблъскаха в мач (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички