Ралф Рангник постави 5 трансферни цели пред Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник постави 5 трансферни цели пред Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

6226 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е набелязал на ръководството на клуба пет трансферни цели, които да бъдат привлечени в следващите два прозореца, съобщава британското издание The Athletic. Рангник, който замени Оле Гунар Солскяер начело на "червените дяволи" наскоро, вече работи по дългосрочната развитие на клуба.

Според информацията немският специалист е посочил две потенциални нови попълнения за защитата - десния бек на Атлетико Мадрид и английски национал Киъран Трипиър, както и крайния защитник на РБ Лайпциг Тайлър Адамс.

4 ИМЕНА, КОИТО ЩЕ НАПУСНАТ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ПРЕЗ ЗИМАТА

Рангник счита, че е изключително важно Юнайтед да се подсили с "висок полузащитник", като двете основни опции са Деклан Райс и Джуд Белингам. Разбира се, цел номер 1 пред Рангник и Юнайтед остава голмайсторът на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, но конкуренцията за подписа му ще бъде жестока.

Повечето от тези цели са много амбициозни и изглежда почти невероятно да бъдат привлечени още през януарския трансферен прозорец, като е по-вероятно това да се случи през лятото на 2022 година. Единствено Трипиър, за когото се твърди, че иска да напусне Атлетико Мадрид, може да пристигне на "Олд Трафорд" през зимата. Не е изключено в обратна посока да поеме един от нападателите на Манчестър Юнайтед, който и без това иска да напусне клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички