Ралф Рангник: Исках да взема Луис Диас и Душан Влахович, но ми отказаха


Ралф Рангник: Исках да взема Луис Диас и Душан Влахович, но ми отказаха
Снимка: Getty Images

2287 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че късните му да привлече нападател през януари са били отхвърлени от ръководството на клуба, което е довело до липса на опции във фаза атака през втората половина на сезона. Той говори на пресконференцията преди мача с Брайтън в мач от Висшата лига.

"Червените дяволи" преотстъпиха Антони Марсиал на Севиля през януари, преди Мейсън Грийнууд да бъде изваден за неопределено време от отбора само три дни преди края на трансферния прозорец.

"Отговорът тогава беше, че няма играч на пазара, който наистина да ни помогне, но имаше няколко. Луис Диас, който сега е в Ливърпул, Хулиан Алварес през лятото ще бъде в Манчестър Сити, Душан Влахович тогава беше във Фиорентина, това са само трима от тях, които ми идват на ум сега", каза германецът.

"По това време имахме четири почивни дни, а в неделя бях информиран за проблемите с Мейсън Грийнууд и очевидно Антъни Марсиал вече беше напуснал, а след това бях наясно, че в рамките на четири дни ни липсват някои офанзивни състезатели и това можеше да има смисъл, все още бяхме в три състезания - Шампионската лига, ФА Къп и четвърти в лигата, но това е минало и вече не ни помага", завърши 63-годишният наставник.

А ето къде да гледаме Брайтън- Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички