Ралф Рангник бесен след ранното отпадане - не спести критиката си към Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник бесен след ранното отпадане - не спести критиката си към Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2487 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник бе бесен от ранното отпадане на "червените дяволи" във ФА Къп и заяви, че вината за това и изцяло на отбора, като не пропусна да коментира и една от спорните ситуации в срещата:

"Аз съм страшно разочарован, трябваше да спечелим мача още през първото полувреме. Греда, пропусната дузпа и много положения. Резултатът трябваше да бъде 2:0 и 3:0. Така и не ми стана ясно защо признаха за редовен гола в нашата врата, след като имаше очевидна игра с ръка", заяви немецът на пресконференция след края на двубоя.

"Трябва да използваме шансовете си по-добре. Загубата е по наша вина - не беше нужно да стигаме до продължения и дузпи. Припомнете си положението на Бруно Фернандеш в края - по принцип вкарва 9 от 10 такива ситуации!".

Поражението на "Олд Трафорд" в четвъртия кръг на ФА Къп реално сложи край на амбициите на "червените дяволи" за първи трофей от пет години насам - Юнайтед не е считан за фаворит в Шампионската лига, а във Висшата лига е на 19 точки за лидера Манчестър Сити!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички