Скандал в Манчестър Юнайтед: Лингард отрече думи на Рангник, намекна за натиск


Скандал в Манчестър Юнайтед: Лингард отрече думи на Рангник, намекна за натиск
Снимка: Getty Images

1598 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник за втори път в рамките на няколко седмици влезе в пререкание с играч на тима, след като крилото на "червените дяволи" Джеси Лингард отрече думите на германеца, че е поискал няколко дни почивка.

В средата на януари Рангник каза, че нападателят Антони Марсиал е отказал да играе в мача с Астън Вила, което бе отречено от французина. Сега се стига до подобна ситуация, след като вчера Рангник разкри, че Лингард няма да е в групата за днешния двубой с Мидълзбро от четвъртия кръг на ФА Къп.

Рангник твърди, че Лингард е поискал почивка

"Той попита мен и клуба дали можем да му дадем няколко дни почивка, просто за да изчисти съзнанието си, и той ще се завърне в състава, предполагам, следващия понеделник", каза на вчерашната си пресконференция треньорът на Юнайтед.

Лингард отрече - почивката била "съвет" от Манчестър Юнайтед

Лингард обаче представи друга версия на събитията, като намекна, че Юнайтед го е притиснал да си вземе почивка "поради лични причини". "Клубът ме посъветва да си взема няколко дни почивка поради лични причини! Но главата ми е изчистена и винаги ще бъда професионалист, когато ме извикат, и ще давам 100 процента от себе си", написа той в социалните мрежи.

Очакваше се Лингард да си тръгне от "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец, като интерес към него имаше от Уест Хям и Нюкасъл, но след скандала с Мейсън Грийнууд и раздялата с Марсиал, Рангник реши да го задържи в състава.

Манчестър Юнайтед посреща Мидълзбро тази вече от 22:00 часа българско време. Какви са коефициентите за двубоя Манчестър Юнайтед - Мидълзбро, вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички