Манчестър Юнайтед с ясен план - ще пазарува активно лятото


Манчестър Юнайтед с ясен план - ще пазарува активно лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2617 0

Мнозина са мненията, че Манчестър Юнайтед е действал прекалено колебливо на зимния трансферен прозорец, след като клубът от „Олд Трафорд“ не привлече нито един нов, но очевидно в северозападна Англия работят с конкретна стратегия.

„Червените дяволи“ се освободиха от Антони Марсиал, Дони ван де Беек и Амад Диало, след като триото напусна Манчестър с наемни сделки, а отборът бе спряган за привличането на Усман Дембеле, което обаче не се материализира. Локалните медии за отбора на Острова пък пишат, че бордът и Ралф Рангник са водили конкретни разговори и всички сили ще бъдат впрегнати за лятото на 2022-а година.

„Работим върху нашите идеи за лятото. Започнали сме още от септември и не смятаме за необходимо, че трябва да прибързваме, така че ще изчакаме до следващия пазар“, е казал неназован източник пред MEN.

Очакванията са Ман Юнайтед да опитат да закупят Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд и Деклан Райс от Уест Хем през лятото, когато вече бъде назначен и постоянен мениджър на „червените дяволи“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички