"Роналдо е приключен": Кристиано изпусна дузпа, феновете откачиха (ВИДЕО)


"Роналдо е приключен": Кристиано изпусна дузпа, феновете откачиха (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

13633 0

Кристиано Роналдо пропусна първата си дузпа откакто се завърна в Манчестър Юнайтед. Португалският ас имаше шанс да даде аванс на "червените дяволи" в мача срещу Мидълзбро за ФА къп, като в 20' Пол Погба беше фаулиран в наказателното поле. 

За нещастие на Кристиано, който утре става на 37 години, ударът му беше нетипично слаб за изпълнител на дузпи от такава класа. Роналдо рядко пропуска, но този път не "намери" топката под добър ъгъл и я прати встрани от вратата. 

Логично, Кристиано побесня след пропуска си, докато в същото време социалните мрежи прегряха след "изцепката" на португалеца. Веднага той се превърна в топ тема в Twitter в световен мащаб и №1 тема в Обединеното кралство. 

"Пеналдо е приключен", гласи един от най-честите коментари в мрежата по повод пропуска му. Други са: "Вече не може да прави и това, което го държеше релевантен във футбола"; "Професионален футболист не може да изпуска дузпи. Ако изпуска - заслужава заплата на докер"; "Нека всички се смеем на Роналдо". 

Кристиано изпуска едва 4-а дузпа в кариерата си в Манчестър Юнайтед. Това се случи срещу Уигън (2006), Уест Хям (2007), Барселона (2008) и сега срещу Мидълзбро. Ето и видео от пропуска му: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички