Рафа Бенитес пред завръщане в Нюкасъл


Рафа Бенитес пред завръщане в Нюкасъл
Снимка: Gulliver/GettyImages

1116 0

Рафаел Бенитес има желание да се завърне в Нюкасъл, ако смяната на собствеността в клуба бъде осъществена. Испанският мениджър вече е набелязал две от трансферните си цели в лицето на английските национали Джон Стоунс и Рос Баркли.

Продажбата на Нюкасъл от страна на настоящия собственик Майк Ашли може да бъде осъществена през тази седмица и има сериозни съмнения около това, че настоящият треньор Стив Брус ще продължи да води тима при новите собственици от Саудитска Арабия. През последните седмици стана ясно, че той ще бъде начело на отбора поне до края на настоящия сезон, като новите шефове са склонни да му дадат шанс. Бившият наставник на „свраките“ Рафаел Бенитес обаче е заинтересован от завръщане в клуба. Испанецът бе доста популярен сред феновете на „джордитата“, след като изкара три години начело на тима, но напусна в края на миналата кампания, за да поеме китайския Далиан Профешънал.

Другото име, което се споменава като потенциален бъдещ наставник на Нюкасъл, е това на бившият треньор на Тотнъм Маурисио Почетино, но не е ясно дали аржентинецът ще приеме. Ако Бенитес се завърне при „свраките“, той би имал желание да разполага със сериозен бюджет за трансфери, като вече е набелязал Джон Стоунс и Рос Баркли като потенциални бъдещи попълнения на тима. А ето кой нападател от Серия А може да се озове на "Сейнт Джеймсис Парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички