"Продължавам да се боря"! Хари Магуайър е оптимист за бъдещето си в Манчестър Юнайтед


"Продължавам да се боря"! Хари Магуайър е оптимист за бъдещето си в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1399 0

Скандалният капитан на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, заяви, че ще продължи да се бори с всички усилия, за да запази мястото си в състава на Ерик тен Хаг.

Магуайър е един от най-спорните играчи в последно време не само в Англия, но и в света като цяло. Бранителят продължава да бива налаган при "червените дяволи" и в националния отбор на Англия, въпреки все по-честите си скандални и меко казано комични изяви.

Последни трансферни слухове го свързват с преминаване в Астън Вила по време на зимния трансферен прозорец. Треньорът на английския гранд изглежда също осъзна грешките на Магуайър, започвайки да му гласува все по-малко доверие. Наскоро той дори пусна левия бек Люк Шоу на неговото място.

29-годиният англичанин обаче не вижда проблем в това и е твърдо решен да се бори за оставането си. В последния мач на тима срещу Чарлтън от Купата на Англия той записа пълни 90 минути. След двубоя сподели намеренията си.

"Почувствах се добре. Играх миналата седмица срещу Борнемут също. Бях нещастен, когато се върнах от Световното първенство. Бях се разболял лошо, честно казано и това ме извадиза седмица, две", заяви Магуайър пред "Sky Sports", разкривайки как се чувства в момента.

"Сега обаче съм добре. Имаме много добри играчи в този клуб. Има сериозна надпревара за места. Ще продължа да се боря", допълни още той.

Ето какво гласят последните информации за бъдещето на Магуайър в Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички