Хари Магуайър остава в Манчестър Юнайтед, трансферът му се отлага засега


Хари Магуайър остава в Манчестър Юнайтед, трансферът му се отлага засега
Снимка: Getty Images

2168 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър се очаква да остане на "Олд Трафорд"и след зимния трансферен прозорец въпреки шокиращите слухове, които го свързват с преминаване в Астън Вила.

Английският национал беше сниман да вечеря с агента си близо до тренировъчния комплекс на Вила, което веднага породи куп спекулации. Източници, близки както до играча, така и до Юнайтед, категорично отрекоха появилите си информации за трансфер, твърди "Manchester Evening News". Смята се, че Магуайър просто е бил в The Belfry, за да играе голф.

Имаше много слухове около бъдещето на Магуайър през последните месеци заради по-малкото игрово време, което получава при "червените дяволи". Капитанът на Юнайтед има сериозна конкуренция в лицето на Рафаел Варан и лятното попълнение Лисандро Мартинез, като все по-рядко може да се радва на място сред титулярите.

Въпреки това, мениджърът Ерик тен Хаг все още има желание да задържи Магуайър в клуба поне до края на сезона. Освен това се очаква защитникът да получи рядък шанс за титуляр срещу Чарлтън за четвъртфиналния сблъсък от Карабао Къп във вторник.

Доверието към английския национал падна значително, откакто Тен Хаг пое юздите и той стартира само в четири мача от Висшата лига този сезон. За съжаление на бранителя, два от тези четири мача бяха двете поражения на Юнайтед в началото на кампанията - срещу Брайтън и Брентфорд.

Въпреки че Магуайър вероятно ще остане в клуба поне до лятото, остава да видим дали ще задържи и капитанската лента. В негово отсъствие Бруно Фернандеш сложи лентата на ръката си, а Тен Хаг наскор намекна, че португалецът може да стане и първи избор за капитан. А защо мениджърът на "червените" дяволи критикува ръководството на клуба - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички