Манчестър Юнайтед взе ключово решение за Хари Магуайър и Скот Мактомини


Манчестър Юнайтед взе ключово решение за Хари Магуайър и Скот Мактомини
Снимка: Getty Images

1881 0

Манчестър Юнайтед е взел решение да задържи звездите си - Хари Магуайър и Скот Мактоминей, след настоящия януарски трансферен прозорец в опит да запази дълбочината на отбора, съобщава изданието Daily Mail.

Английският национал запази капитанската лента, когато мениджърът Ерик тен Хаг пое ръководството на "Олд Трафорд". Той обаче беше понижен от титулярните 11 след първите два мача на неговия отбор в лигата, като и двата завършиха с поражение.

Позицията на Мактомини в титулярния състав беше застрашена в момента, в който Каземиро пристигна в клуба от Реал Мадрид това лято. Той не бе титуляр в нито един от последните девет мача на своя отбор в лигата. Мактомини пропусна последните мачове на "дяволите" срещу Нотингам Форест и Уулвърхямптън. Фред и Казмиеро са предпочитаните футболисти за Тен Хаг в средата на терена.

Според мнозина Мактомини и Магуайър могат да играят важна роля от пейката. Манчестър Юнайтед се подвизава в четири различни турнира и широчината на състава е от голяма важност за "червените дяволи".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Признанието на сър Алекс Фъргюсън към Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички