Звездата на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е пред сензационен трансфер


Звездата на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е пред сензационен трансфер
Снимка: Getty Images

10025 0

Астън Вила е напът да подпише със защитника на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, информира журналистът на talkSPORT Анил Кандола. Англичанинът иска повече игрово време, тъй като се включва основно от пейката, след като Ерик тен Хаг акостира на "Олд Трафорд" това лято.

29-годишният футболист загуби мястото си на "Олд Трафорд" и сега Вила изглежда желае да го привлече, за да подсили защитата си. Според мнозина пристигането на Лисандро Мартинес в Юнайтед е сложило край на дните на Магуайър в клуба.

Магуайър е опора в Манчестър Юнайтед, откакто пристигна от Лестър Сити през 2019 г. Въпреки това, той се бори за титулярното си място през този сезон и често се озовава на пейката.

Офертата на Вила за английския национал все още не е публична, но много медии на Острова потвърдиха техния интерес и факта, че са на ръба да го привлекат. Освен това той бе заснет на базата на клуба. "Виланите" са непостоянни през този сезон, заемайки 11-то място във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нападател, спряган за Юнайтед, се сбогува с феновете на клуба си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички