Ман Юнайтед няма да продава през януари, но за лятото не се знае


Ман Юнайтед няма да продава през януари, но за лятото не се знае
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Манчестър Юнайтед се е възпротивил на идеята да продаде някой измежду Хари Магуайър или Скот МакТомини през януарския трансферен прозорец. Двамата играчи трудно намират минути при Ерик тен Хааг, след като той пое клуба от лятото, като Магуайър има само четири мача във Висшата лига като титуляр, докато МакТомини е с шест.

Двамата все по-често остават на пейката, което увеличи спекулациите за тяхното бъдеще, но Daily Mail твърди, че „червените дяволи“ нямат желание да ги продават по средата на сезона, защото Тен Хаг иска да има максимален избор в защитата и средата на терена.

Магуайър започна като титуляр в последния мач на тима срещу Борнемут, спечелен с 3:0, но това беше за първи път от октомври месец насам.

Финалистът на Мондиал 2022 – Рафаел Варан, и Лисандро Мартинес са предпочитаната двойка бранители пред Магуайър, докато Фред, Каземиро и Ериксен не дават шанс на МакТомини в центъра на терена.

Шотландският национал няма мач като титуляр от поражението с 3:6 от Манчестър Сити в началото на октомври и остана неизползвана резерва срещу „черешките“.

Смяташе се, че двамата ще бъдат ползвани за набиране на средства, за да може тимът да вземе нов нападател след напускането на Кристиано Роналдо, но британската медия отрече тези новини.

А какъв беше коментарът на треньора след последната победа, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички