Продайте всички, Клоп вън! - Фенове на Ливърпул побесняха...


Продайте всички, Клоп вън! - Фенове на Ливърпул побесняха...
Снимка: Getty Images/Guliver

16496 0

Ливърпул допусна загуба в четвъртата си контролна среща това лято. Мърсисайдци бяха победени от РБ Залцбург с 1:0, а част от феновете на тима не останаха никак доволни от играта на своите любимци. 

Отборът на Юрген Клоп доминираше през по-голямата част от играта дори регистрира владение на топката от 75%, но в крайна сметка, нямаше никакво значение, защото не съумя да вкара гол. Почитателите на Ливърпул изразиха недоволството си в социалната мрежа Туитър.

"Продайте всички до един, Клоп вън", бяха думите на ядосан почитател.

"Играчите не са достатъчно добри, Нунес не струва. Младите играчи са абсолютно безполезни, Салах изглежда сякаш е на почивка на място за 400 000 на седмица. Трент го е грижа повече за неговата прическа. Мисля, че Юрген се е скрил, нека продаваме клуба на арабите и да се приключва...", възкликна друг.

"Загубихме от Залцбург, а отборът бе без четиримата си основни играчи. Започвам да се притеснявам", заяви трети.

Разбира се, това е просто приятелска среща, в която темпото на игра е различно, не всеки дава всичко от себе си, а и футболистите действат с внимание, за да не се контузят и да оставят отбора си дълго време без услугите си.

Това бе второ поражение на мърсисайдци през предсезонната подготовка. Ливърпул загуби с 0:4 от Юнайтед по-рано през месец юли, а преди да допусне поражението от Залцбург се справи с РБ Лайпциг и Кристал Палас. Следващия мач на момчетата на Клоп е срещу Манчестър Сити в финала за Къмюнити Шийлд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: От Ливърпул мислят да преименуват трибуна на "Анфийлд"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички