Последната трансферна сделка на Ливърпул за това лято е пред провал


Последната трансферна сделка на Ливърпул за това лято е пред провал
Снимка: Getty Images

3436 0

Английският гранд Ливърпул може да се похвали с три трансфера през това лято, привличайки Фабио Карвальо, Калвин Рамзи и Дарвин Нунес. Мърсисайдци се надяваха да направят още един входящ трансфер през този трансферен прозорец, но плановете им се объркаха.

Наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп се надяваше да се подсили с 23-годишния халф на Спортинг Лисабон Матеус Нунеш, но преговорите за неговия трансфер са пред провал. Причината е, че от Спортинг правят всичко възможно да задържат звездата си за още един сезон и изглежда, че са го убедили.

Макар и Юрген Клоп да заяви, че Ливърпул няма нужда от подсилване в халфовата линия, на хартия се вижда, че германецът не разполага с достатъчно опции, а и повечето от тях не са първа младост. Именно затова ръководството на клуба търсеше опция за халфовата линия и се спря на Нунеш, но очевидно ще трябва да почака до зимата или до другото лято.

Още миналия месец Ливърпул отправи запитване за един от най-добрите халфове в света, но получи светкавичен отказ (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички