Ливърпул обмисля преименуване на една от трибуните на "Анфийлд"


Ливърпул обмисля преименуване на една от трибуните на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1389 0

Изпълнителният директор на Ливърпул Били Хоган заяви, че клубът е готов да преименува една от трибуните на стадион "Анфийлд" заради един от спонсорите си. По време на лятната пауза клубът работи по своя проект за разширяването на "Анфийлд", който ще струва 80 милиона паунда.

Очаква се окончателно работите да бъдат завършени преди сезон 2023/24, а капацитетът на стадиона да стане 61 000 зрители - със 7000 повече от сега.

За да компенсират част от разходите, американските собственици на Ливърпул обмислят възможността да преименуват "Анфийлд Роуд" - трибуната, намираща се срещу легендарната "Коп".

"Определено ще обмислим тази възможност. Не направихме това с Главната трибуна, но можем да го направим с "Анфийлд Роуд". Не го изключваме, но не можем да кажем, че работим активно върху това", каза Хоган пред "The Athletic". А ето как Арсенал помогна "Анфийлд" да не бъде срутен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички