Проблеми в съблекалнята на Манчестър Юнайтед - играчите страшно недоволни от Кристиано Роналдо


Проблеми в съблекалнята на Манчестър Юнайтед - играчите страшно недоволни от Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3135 0

Какво се случва в Манчестър Юнайтед? Това е въпрос, който много футболни фенове си задават. Освен лошия старт на сезона във Висшата лига сега стана ясно, че играчите на "червените дяволи" са страшно разочаровани от Кристиано Роналдо и начина, по който той се отнася с клуба, твърди медията "Yahoo Sports".

Според информацията всичко е започнало в момента, в който стана ясно, че португалецът иска да си тръгне от "Олд Трафорд". Футболистите на клуба въобще не са харесали това решение на Кристиано Роналдо и вече гледат по съвсем различен начин на мегазвездата на тима. 

Самият Роналдо реши да не взима участие в голяма част от контролите на Манчестър Юнайтед, което изглежда допълнително е нажежило обстановката в съблекалнята на отбора. 

Все още няма окончателна информация за това дали Роналдо ще напусне тима от Манчестър. Интересното обаче е, че никой отбор не иска да подпише с португалеца. Той бе спряган за топ отбори като Челси, Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и дори за сензационно завръщане в Реал Мадрид. Разбира се, все още има доста време до края на летния трансферен прозорец, а както знаем - невъзможни неща във футбола няма.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на нидерландския футбол скастри здраво управата на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички