Перфектната опция? Ливърпул набеляза бивш ас на Челси за заместник на Салах


Перфектната опция? Ливърпул набеляза бивш ас на Челси за заместник на Салах
Снимка: Getty Images

15632 0

Ръководството и спортно-техническият щаб на Ливърпул са набелязали нов потенциален заместник на своят суперзвезда Мохамед Салах. Египтянинът изглежда все по-близо до изхода на "Анфийлд", насочвайки се посока Ал-Итихад.

Добра алтернатива?

"Football Transfers" съобщава, че мърсисайдци се оглеждат в евентуално привличане на бившия ас на Челси Жоао Феликс. През изминалия сезон нападателят прекара период на "Стамфорд Бридж", но е собственост на Атлетико Мадрид.

С екипа на "сините" той реализира 4 попадения в 20 мача. Впоследствие лондончани не пожелаха да си го осигурят за постоянно. Той се завърна при "дюшекчиите", с които има договор до лятото на 2027-а година. Той е силно желан от Барселона, но към момента желаната от Атлетико трансферна сума е непосилна за каталунците.

Ситуацията около Салах

Въпреки че от щаба на египтянина първоначално категорично отричаха възможността той да отпътува за Саудитска Арабия, темата отново е на дневен ред.

Редица източници съобщават, че фланговият състезател е останал доволен от предложените му изумителни условия. Ако сделката стане факт, той ще прибира над 190 милиона паунда годишно, а контрактът му ще бъде с продължителност от 3 години.

А какво каза треньорът на мърсисайдци Юрген Клоп относно евентуалната раздяла с египтянина?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички