Проблем за Челси - Пулишич се контузи и "виси" за Палас


Проблем за Челси - Пулишич се контузи и "виси" за Палас
Снимка: Getty Images

1236 0

Офанзивният футболист на Челси – Кристиан Пулишич, получи травма по време на служебния си ангажимент с националния отбор на САЩ. Крилото, което е спряган да напуска „Стамфорд Бридж“, има едва един мач за „сините“ от Лондон в Премиър лийг до този момент през сезона.

Самият футболист не е доволен от това нещо и вече търси къде да продължи кариерата си, а за лондончани е вкарал 21 гола и е подал за другия 12 в 51 мача.

Бившият играч на Борусия Дортмунд пък пропусна и загубата с 0:2 срещу Япония, след като е получил удар от свой съотборник в САЩ по време на тренировките.

Сега на Щатите им предстои мач със Саудитска Арабия, който също навярно ще види липсата на Пулишич. В първия мач след паузата за национални отбори воденият вече тим от Греъм Потър ще има визита на Кристъл Палас, в която играчът се надява да вземе участие. А какъв казус има  с Тухел и Лондон, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички