Звезда на Челси близо до завръщане от контузия


Звезда на Челси близо до завръщане от контузия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1958 0

Крилото на Челси Кристиан Пулишич е близо до завръщане за първия тим. Атакуващият футболист е изиграл едва 66 минути футбол за лондонския отбор от началото на годината, като той не е бил на терена за „сините“ от първия ден на Новата година. Пулишич изпусна 11 мача във всички турнири заради проблеми с адукторите.

Футболистът заяви, че е доста близо до завръщане в игра, като написа в своя Инстаграм профил: „Много ви благодаря за подкрепата. Работя усилено и съм много близо до завръщане.“ При последното си интервю обаче треньорът на Челси Франк Лампард беше доста по-скептичен относно завръщането на Пулишич. Самият Лампард имаше сходна контузия по време на периода, в който все още бе активен футболист на Челси и това бе един от малкото пъти, в които се наложи англичанинът да пропусне солиден период от време.

Въпреки че изпусна повече от два месеца, Кристиан Пулишич продължава да е вторият най-добър реализатор на отбора във Висшата лига през този сезон. А ето кой съотборник на Пулишич ще стане свободен агент през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички