Звезда на Челси стана за резил - падна върху огромна риба, докато жонглира с топка в океана (ВИДЕО)


Звезда на Челси стана за резил - падна върху огромна риба, докато жонглира с топка в океана (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5131 0

Футболистът на Челси Кристиан Пулишич, който не е ангажиран нито с Европейското първенство по футбол, нито с Копа Америка, поради простия факт, че е американец, си почива активно през летните месеци преди старта на сезон 2021/22!

ТУК можете да откриете програмата за новата кампания в английската Висша лига и да разберете кога ще бъдат големите дербита на Острова!

22-годишният полузащитник на лондончани, който през миналия сезон взе участие в 43 мача за своя отбор, реализирайки 6 гола в тях, се качи на яхта със своите приятели и не пропусна да демонстрира своите качества, докато те бяха закачили на въдицата си огромна риба.

Седнал на ръба на огромната лодка, Пулишич правеше "крачета" с футболна топка, докато под краката му рибата стоеше неподвижна, закачена на рибарската кука.

В един момент обаче младокът изгуби от контрол кълбото, точно когато опитваше ефектен трик, протегна малко по-напред крака си и се озова директно във водата, а огромната риба започна да се мята напред-назад...

Силно изплашен, но с усмивка на лице, Пулишич побърза да се качи обратно на борда на яхтата, а ВИДЕО от цялата ситуация бързо обиколи социалните мрежи. Някои потребители дори реагираха гневно, тъй като рибата е застрашен вид и такива зрелищни изпълнения пред камера не отговарят на моралните норми и стандарти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички