Любопитно: Томас Тухел може да бъде депортиран от Острова преди Коледа


Любопитно: Томас Тухел може да бъде депортиран от Острова преди Коледа
Снимка: Getty Images

1478 0

Бившият старши треньор на Челси Томас Тухел може да бъде принуден да напусне Обединеното кралство преди Коледа, пише "Telegraph"!

Германецът беше уволнен от "Стамфорд Бридж" в началото на септември, а неговият пост бе наследен от Греъм Потър. Изданието пише, че Тухел е изправен пред депортация от страната заради правилата за "Brexit".

Посочва се, че при пристигането си във Великобритания той е получил от клуба специална работна виза, но вече се води 'безработен чужденец' и има два варианта - или да напусне Острова, или да си намери нова работа на него.

Томас Тухел има на разположение 90 дена от датата на уволнението си (6 септември), за да реши този проблем. Отбелязва се, че той все още живее в близост до стадиона на Челси, а дъщерите му посещават местно училище. Представител на 49-годишния треньор пък е заявил пред изданието: "Ще действаме според законите на Обединеното кралство и ще адаптираме бъдещите си планове. Все още не е взето финално решение".

*Наскоро пък се бяха появили информации, че два европейски гранда са сред потенциалните бъдещи дестинации за Томас Тухел (научете подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички