Журналистът на Роналдо към Мудрик: Как отиваш в клуб, чиито фенове скандират името на приятел на Путин?


Журналистът на Роналдо към Мудрик: Как отиваш в клуб, чиито фенове скандират името на приятел на Путин?
Снимка: Getty Images

2227 0

Британският журналист Пиърс Морган, известен като подръжник на Кристиано Роналдо, разкритикува крилото Михайло Мудрик за това, че подписа с Челси. Морган е фен на Арсенал, а любимият му клуб направи три оферти за украинеца, но изгуби битката за него срещу Челси.

"Последната ми мисъл за Мудрик е, че е малко изненадващо да видя как украински играч с такъв ентусиазъм флиртува с Арсенал, а след това избира в последния момент клуб, чиито фенове продължават да скандират в подкрепа на един от най-добрите приятели на Путин", написа журналистът в Туитър, визирайки войната на Русия в Украйна.

Морган визира бившия собственик на "сините" Роман Абрамович, чието име феновете на клуба скандираха на 8 януари по време на мача с Манчестър Сити (0:4). През миналата година Челси беше купен от Тод Боели срещу 4,25 милиарда паунда.

Журналистът на Роналдо направи още една публикация, свързана с Мудрик и Арсенал по-рано. Той написа следното: "Това фиаско с Мудрик ме вбесява. Ако Арсенал иска да спечели Висшата лига този сезон, те не трябва със седмици да се бъзикат с ключови цели, а след това да губят или да спрат наддаването в последния момент. Това изглежда слабо. Трябва възможно най-скоро да купим още един нападател от висока класа". А ето с каква голяма звезда бе сравнен Михайло Мудрик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички