ВИДЕО: Фен на Тотнъм изрита вратаря на Арсенал


ВИДЕО: Фен на Тотнъм изрита вратаря на Арсенал
Снимка: Getty Images

2424 0

Фен на Тотнъм си позволи да ритне вратаря на Арсенал Арън Рамсдейл след края на дербито на Северен Лондон. "Топчиите" победиха с 2:0 на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", увеличавайки преднината си в класирането на Висшата лига до 8 точки.

Вечерта за "артилеристите" обаче бе помрачена от атаката на привърженика на "шпорите", който се изкачи на рекламно табло и ритна вратаря в гръб. Веднага се стигна до спречкване и се наложи мениджърът на Арсенал Микел Артета да дръпне своите футболисти настрани.

"Феновете на Тотнъм се опитваха да ми влияят през цялото второ полувреме и аз отговорих на някои от тях. Но беше по-добър начин, по спортен начин. И тогава един фен опита да прескочи оградата и ме удари леко в гърба. Жалко, че се случи, защото в крайна сметка това е просто игра", каза Рамсдейл пред "Sky Sports".

"Мисля, че и двата отбора се опитаха да ме дръпнат настрана. За щастие, не се случи нищо лошо. Това остави лош привкус, но съм сигурен, че ще се насладим на победата, когато се върнем в съблекалнята", допълни вратарят. А ето как Антонио Конте предизвика Арсенал преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички