Ливърпул се подсигурява с полузащитник от Висшата лига, ако не успее с Джуд Белингам


Ливърпул се подсигурява с полузащитник от Висшата лига, ако не успее с Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

3135 0

Ливърпул е направил оферта от малко под 70 милиона евро за полузащитника на Брайтън - Мойсес Кайседо, според еквадорското издание "Teradeportes".

Според гореспоменатия източник Ливърпул е формализирал интереса си към Кайседо от "чайките". Твърди се, че офертата, изпратена за еквадорския национал, е официална.

"Червените" са предложили на съперниците си от Висшата лига сделка на стойност малко под 70 милиона евро. Името на Кайседо се свързва с множество клубове през последните месеци, но отборът на Клоп изглежда е най-заинтересован от услугите на футболиста.

Кайседо впечатлява с изявите си на Осторва. Той бе сред любимците на Греъм Потър, а сега се превръща и в такъв на новия мениджър Роберто Де Дзерби. Много от феновете на Ливърпул вярват, че тимът трябва да се насочи към еквадорския национал, който ще излезе на клуба доста по-евтино, отколкото да преследват британския талант на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам.

Междъвременно стана ясно колко точно ще иска Борусия за Белингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички