Преотстъпеният от Арсенал Нуно Тавареш бе изритан от тренировка поради лошо отношение


Преотстъпеният от Арсенал Нуно Тавареш бе изритан от тренировка поради лошо отношение
Снимка: Getty Images

1215 0

Изпратеният от Арсенал в Олимпик Марсилия ляв краен защитник - Нуно Тавареш, е бил изритан от последната тренировка на френския гранд. Това съобщава местният авторитетен "L'Equipe".

Какво стори Тавареш?

Изданието информира, че причина за случилото се е безхаберното отношение на бека спрямо заниманията. Той е получил нареждане от треньора на тима Игор Тудор да напусне. Самият наставник сподели пред медиите, че е направил нещо подобно, но отказа да спомене с кой играч. Хърватският специалист обясни решението си с липса на усилия от страна на своя възпитаник.

Тавареш в Марсилия

Тавареш се присъедини към Лига 1 миналото лято след пристигането на Олександър Зинченко на "Емирейтс". Левият бек се превърна в резервна опция пред Микел Артета, който предпочита да разчита или на Зинченко, или на Кийрън Тиърни пред него.

Към момента Тавареш се радва на добро игрово време в Марсилия. Той записа 33 мача във всички турнири, в които реализира 6 пъти. ВЪпреки това обаче, се очаква той да не удължи договора си с френския клуб, който приключва през юни.

В Арсенал обаче имат далеч по-големи проблеми от Тавареш, предвид опасенията около Микел Артета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички