Троен проблем пред Ливърпул! Трима титуляри аут за дербито с Арсенал?


Троен проблем пред Ливърпул! Трима титуляри аут за дербито с Арсенал?
Снимка: Getty Images

11628 0

Ливърпул изпитва сериозни главоболия преди предстоящото дерби срещу Арсенал. Мърсисайдци излизат срещу амбицирания за шампионската титла тим на "артилеристите" в мач от 30-ия кръг на Висшата лига в неделя (09.04). 

Преди него, тимът, ръководен от Юрген Клоп, се сблъска със сериозни премеждия. Трима от титулярите на германския специалист липсваха в последната тренировка на отбора. Голямата звезда Мохамед Салах, Диого Жота и Джо Гомес пропуснаха заниманията на "червените" в четвъртък (6-и април), информира "The Anfield Talk".

Салах влезе като резерва в мача с Челси от изминалия кръг, завършил при нулево равенство. Египетският голмайстор се появи на терена в 65-ата минута на срещата. Диого Жота и Джо Гомес от своя страна изиграха пълни 90 минути, но изглежда и тримата са влезли в лазарета на мърсисайдци. Точна информация и причини липсват.

Представянето на "червеното" трио

Евентуалната им липса може да окаже огромно влияне за изхода от двубоя с "топчиите". Салах записа 23 гола и 11 асистенции в 41 мача във всички турнири до момента. Жота липсваше през немалко време от кампанията, но пък "блесна" със 7 голови подавания в 18 мача. Гомес замени Александър-Арнолд в срещата със "сините", но също често бе съпровождан от травми, записвайки 30 срещи към момента.

Докато мърсисайдци не съумяват да стегнат собствените си редици, се оглеждат в чуждите и по-специално - в "следващия Лука Модрич".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички