В Арсенал са силно притеснени да не изгубят Артета заради Реал Мадрид


В Арсенал са силно притеснени да не изгубят Артета заради Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3417 0

В края на сезона ще стане ясно дали Карло Анчелоти ще остане старши треньор на Реал Мадрид. Италианецът е свързван с напускане, като се свързва с националния отбор на Бразилия.

Сериозни притеснения в Арсенал заради Реал Мадрид

Ако Анчелоти напусне, няколко имена бяха споменати като възможни наследници. Може би един от най-интригуващите за феновете на Реал Мадрид е Микел Артета, който изведе Арсенал до върха на таблицата на Висшата лига този сезон.

Артета изглежда отхвърли слуховете по-рано тази година за възможно преминаване в Реал Мадрид, но The Sun съобщава, че Арсенал се страхува да не загуби старши треньора си от действащия европейски шампион това лято.

Напускането на Анчелоти от Реал Мадрид би било до известна степен изненада, като се има предвид успехът, който той постигна по време на втория си период начело. През този сезон има шанс да спечели Купата на Краля и Шампионска лига, но изостава сериозно от Барселона в Ла Лига. Само преди дни Реал разгроми Барса с 4:0, а речта на Анчелоти след двубоя подлуди играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички