Сериозен удар по Арсенал и Артета преди дербито с Ливърпул


Сериозен удар по Арсенал и Артета преди дербито с Ливърпул
Снимка: Getty Images

5517 0

Един от ключовите футболисти на Арсенал през настоящия сезон Уилям Салиба е под въпрос за предстоящия мегасблъсък на неговия отбор във Висшата лига с Ливърпул в неделя (9 април).

Според "Evening Standard" Салиба не се е върнал към тренировки и е изправен пред тежка подготовка, за да бъде готов за жизненоважния сблъсък с мърсисайдци. Френският централен защитник бе три седмици извън терените, след като получи контузия в гърба при отпадането на "артилеристите" от 1/8-финалите на Лига Европа от Спортинг Лисабон на 16-ти март.

Салиба беше принуден да се оттегли от международното си задължение с Франция миналата седмица поради проблема. Бранителят е опора в отбора на Микел Артета този сезон. Той има 33 мача в различни състезания, като може да се похвали с четири гола, а също така и помогна на своя отбор да запише 12 чисти мрежи.

Ще се справят ли "топчиите" без Салиба?

Очаква се Роб Холдинг да започне на мястото на Салиба срещу отбора на Юрген Клоп. Английският защитник се включва добре в отсъствието на френския си колега.

На "Емиратс" вече докосват титлата в Англия. Възпитаниците на Артета са на върха в лигата, като имат преднина от осем точки пред втория Манчестър Сити при девет оставащи мача.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Артета разкри тайната за успеха на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички