Преди сблъсъка на "Олд Трафорд": Хари Кейн се закани на ранения Манчестър Юнайтед


Преди сблъсъка на "Олд Трафорд": Хари Кейн се закани на ранения Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1538 0

Идната събота, 12 март, Тотнъм гостува на Манчестър Юнайтед в мач от 29-ия кръг на английската Висша лига, а звездата на "шпорите" Хари Кейн вярва, че тимът му има шанс да си тръгне с трите точки от "Олд Трафорд".

Във временното класиране "червените дяволи" са на пето място с 47 точки, докато отборът на Антонио Конте е седми с 45, но и с два мача по-малко от този съперник!

"Манчестър Юнайтед остава един от най-добрите отбори в първенството. Те допуснаха разочароващ резултат в градското дерби през уикенда и ще бъдат амбицирани да се реваншират пред своите фенове", каза Кейн, визирайки загубата с 1:4 от Манчестър Сити и добави:

"Това е отлична възможност за нас, записахме страхотни победи и трябва да използваме момента, особено далеч от дома и пред тяхната публика. Мачът ще е тежък, Юнайтед разполага със страхотни футболисти".

Първата среща между Тотнъм и Юнайтед от есенния полусезон завърши с катеричното 3:0 за "червените дяволи" насред Лондон, а нападателят смята, че сега ще бъде много по-различно:

"Победиха ни с лекота в първия мач, но сега е различно и ние трябва да подходим с правилната настройка. Нямаме търпение за мача, имаме сили да спечелим. "Олд Трафорд" е едно от най-добрите места във Висшата лига и винаги е вълнуващо да играеш на този стадион".

Вижте още: Манчестър Юнайтед и най-грешно похарчените 145 милиона във футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички