Прави ли се на умряла лисица? Пеп Гуардиола изненада с прогноза за Висшата лига


Прави ли се на умряла лисица? Пеп Гуардиола изненада с прогноза за Висшата лига
Снимка: Getty Images

4073 0

Мениджърът на Манчестър Сити  Хосеп Гуардиола е убеден, че на „гражданите“ ще са им нужни поне 100 точки във Висшата лига, за да защитят титлата си в Англия. Според испанския специалист отборът му ще се затрудни сериозно да настигне Арсенал, който е лидер в шампионата, пише „Reuters“.

„Артилеристите“ в момента са лидер с 44 точки, а Сити изостава с 8 пункта. Начело на „топчиите“ е Микел Артета, който беше асистент на Гуардиола на „Етихад“.

Начинът, по който можем да намалим преднината на Арсенал е да играем добре и да печелим мачове“, обяви Пеп Гуардиола брифинг.

По начина, по който Арсенал се представя, те ще преминат границата от 100 точки. Ако продължат така, ние няма да успеем да ги догоним. Трябва да сме почти перфектни от този момент нататък и да се надяваме те да загубят точки. Вчера бяха отлични срещу Нюкасъл, но видяхте какво се случи“, допълни той.

 „Така е във Висшата лига. Всеки отбор е труден съперник. Точно затова на въпросите за прогнози в началото на сезона казвам, че не зная. Никой не знае какво ще се случи. Ще видим какво ще се случи сега след Мондиал 2022. Може да станат доста неща. Няма значение на коя позиция си, защото винаги е трудно“, отговори той на въпрос за трудностите, които изпитва Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: След 0:0 с Нюкасъл - Микел Артета се ядоса и поиска 2 дузпи за Арсенал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички