"Вярваме в себе си"! Звездата на Челси Калиду Кулибали гледа смело към победа над Манчестър Сити и топ 4


"Вярваме в себе си"! Звездата на Челси Калиду Кулибали гледа смело към победа над Манчестър Сити и топ 4
Снимка: Getty Images

1373 0

Защитникът на Челси - Калиду Кулибали, изрази уверение, че "сините" все още имат своите шансове да завършат сред 4-е най-добри във Висшата лига, въпреки лошата им форма и представяне до момента.

Към момента възпитаниците на Греъм Потър са на 9-о място в класирането. В 16 мача от началото на сезона те записват 7 победи 4 равенства и 5 загуби, което ги поставя на 7 точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед. Това обаче скоро може да се промени, според бранителя.

"Ще бъде голямо предизвикателство (завършване в топ 4), но обичаме изпитанията и винаги вярваме в себе си", заяви Кулибали пред клубния уебсайт на Челси".

На "сините предстои да се изправят като гости срещу Манчестър Сити. Срещата ще се състои в четвъртък (05.01). Сенегалският национал вярва, че той и съотборниците му имат сили да се справят с втория в таблицата.

"Трябва да се справим. Трябва да вярваме в себе си и да работим усърдно, за да се подобрим. Ще се подготвим да срещнем Ман. Сити, срещу които ще бъде тежък мач. Ние обаче ще направим всичко, за да спечелим и продължим напред", допълни още той.

Ето за какъв сензационен трансфер се готвят лондончани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички