Повечето играчи не искат подновяване на Висшата лига, обяви звезда на Челси


Повечето играчи не искат подновяване на Висшата лига, обяви звезда на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1148 0

Една от звездите в Челси Вилиан сподели, че повечето играчи от Висшата лига не се чувстват спокойни да се завърнат на терена в този момент и се притесняват от планираното подновяване напървенството през юни.

"Ако трябва да бъда честен, от това, което виждам, много играчи, даже бих казал повечето, се притесняват от идеята да се завърнат на терена. Футболът ни липсва много, искаме отново да играем и да правим това, което обичаме да правим, но трябва да бъде безопасно да го правим. Така гледаме на нещата. Здравето ни трябва да е на първо място. Така че сега играчите не се чувстват комфортни с идеята за подновяване на сезона, докато това не е напълно безопасно", коментира бразилският флангови футболист.

Плановете в Англия засега сочат шампионатът да бъде подновен в средата на юни, но еече няколко футболисти се противопоставиха открито на плановете за подновяване на сезона. Сред имената личат тези на Трий Дийни от Уотфорд, Дани Роуз от Нюкасъл, Рахийм Стърлинг и Серхио Агуеро от Манчестър Сити и Глен Мъри от Брайтън. От какво се притеснява Агуеро за подновяването на Висшата лига - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички