Повечето играчи не искат подновяване на Висшата лига, обяви звезда на Челси


Повечето играчи не искат подновяване на Висшата лига, обяви звезда на Челси

360 0

Една от звездите в Челси Вилиан сподели, че повечето играчи от Висшата лига не се чувстват спокойни да се завърнат на терена в този момент и се притесняват от планираното подновяване напървенството през юни.

"Ако трябва да бъда честен, от това, което виждам, много играчи, даже бих казал повечето, се притесняват от идеята да се завърнат на терена. Футболът ни липсва много, искаме отново да играем и да правим това, което обичаме да правим, но трябва да бъде безопасно да го правим. Така гледаме на нещата. Здравето ни трябва да е на първо място. Така че сега играчите не се чувстват комфортни с идеята за подновяване на сезона, докато това не е напълно безопасно", коментира бразилският флангови футболист.

Плановете в Англия засега сочат шампионатът да бъде подновен в средата на юни, но еече няколко футболисти се противопоставиха открито на плановете за подновяване на сезона. Сред имената личат тези на Трий Дийни от Уотфорд, Дани Роуз от Нюкасъл, Рахийм Стърлинг и Серхио Агуеро от Манчестър Сити и Глен Мъри от Брайтън. От какво се притеснява Агуеро за подновяването на Висшата лига - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама