Челси се надява да задържи Жиру и Вилиан


Челси се надява да задържи Жиру и Вилиан
Снимка: Getty Images/Guliver

1963 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард се надява, че Оливие Жиру и Вилиан ще подпишат нови договори с тима, ако сезонът във Висшата лига бъде подновен. Великобритания е една от най-засегнатите от коронавируса страни в света, което доведе до спирането на Висшата лига и целия елитен футбол на Острова.

До края на кампанията остават 9 кръга, като има възможност първенството да бъде доиграно след края на юни, когато изтичат договорите на Жиру и Вилиан. Затова Лампард се надява да бъде постигнато споразумение, според което двамата футболисти да удължат договорите си на „Стамфорд бридж“ и да доиграят кампанията с тима на Челси. „Тези, които са с изтичащи договори, служат по прекрасен начин на тима и обичат отбора. Разбира се, те се притесняват за себе си от гледна точка на начина, по който се тренира сега и ако следващият сезон започне по-скоро, ще трябва да поддържат форма. Затова се надявам да бъде постигнато споразумение и въпросните играчи да останат в Челси“, заяви Франк Лампард.

Очаква се мачовете от Висшата лига да бъдат подновени в средата на месец юни. А самият Франк Лампард, даде предложение, с което да се помогне на играчите да се завърнат на терена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички