Три опции за бъдещето на Мертенс


Три опции за бъдещето на Мертенс
Снимка: Guliver/GettyImages

3480 0

Нападателят на Наполи Дрис Мертенс е изправен пред труден избор за бъдещето си. През последните дни се появи информация, че Интер иска да вземе белгиеца през лятото, докато Франк Лампард и Челси не са се отказали от желанието си да докарат 33-годишния футболист на „Стамфорд бридж“.

В същото време за Мертенс съществува и вариантът да поднови договора си с Наполи, който изтича на 30-ти юни. „Партенопеите“ имат желание да запазят голмайстора си от последните кампании с нов контракт. Треньорът на Челси Франк Лампард обаче също е почитател на качествата на Мертенс, въпреки възрастта му. Лондончани опитаха да вземат белгиеца още през януари месец, но не успяха да стигнат до споразумение. Антонио Конте също не крие симпатиите си към офанзивния играч. Италианският мениджър има възможността да го докара в Интер, след като несполучи с опитите си да го вземе докато бе треньор на Челси през 2017-та година.

В крайна сметка финална дума за бъдещето си ще има самия Мертенс. Желанието на белгиеца е да играе в отбор, в който ще бъде титуляр. През настоящия сезон 33-годишният нападател изигра 29 мача за тима на Наполи във всички турнири, в които вкара 12 гола и направи 6 асистенции. А ето кой клуб може да се включи в битката за играча на Наполи според медиите в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички