Последният гол на Стилиян Петров във футбола - във вратата на Челси (ВИДЕО)


Последният гол на Стилиян Петров във футбола - във вратата на Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6037 0

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров остави знаменита кариера зад себе си, за която ще се говори дълго както в България, така и на Острова, където прекарва по-голямата част от състезателния си период.

Стенли тръгва от отбора на Монтана, за да си спечели трансфер в ЦСКА. На "Армията" той се задържа три години, а след това е продаден на шотландския колос Селтик. Именно в Селтик Петров изиграва най-много мачове в кариерата си, като играе там от 1999 до 2006 г.

От Селтик Стилиян Петров се насочва към английския Астън Вила, където също се превръща в легенда. Българинът става капитан на бирмингамци и играе при тях от 2006-а до 2013-а, когато слага край на футболната си кариера.

Последният гол на Стилиян Петров във футбола идва през сезон 2011/12 в мач срещу Челси, и то на "Стамфорд Бридж". Капитанът на Астън Вила отбеляза едно от трите попадения в мача за своя тим, за да помогне за победата с 1:3. Вижте последния гол на Стенли във видеото.

А ето кои са 10-те най-красиви голове на Бербатов в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички