Стилиян Петров говори за войната между БФС и екипа на Димитър Бербатов


Стилиян Петров говори за войната между БФС и екипа на Димитър Бербатов
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

5592 0

Легендарният български футболист Стилиян Петров говори за моментната ситуация между Българския футболен съюз и опозицията. Стенли е част от екипа на Димитър Бербатов и е една от водещите фигури, които се обявиха против сегашното ръководство на футболната ни централа. 

Петров похвали бившия си съотборник в националния отбор за голямото му израстване по отношение на комуникацията си с хората. Също така обяви, че Бербатов иска да работи изцяло за хората и с тях, като един истински лидер. 

Естествено, не пропусна и да каже няколко думи и по адрес на Борислав Михайлов, като си позволи да зададе няколко много любопитни въпроса: 

" Не мисля, че сме сбъркали с някои действия. Беше ни ясно как е създадена цялата система. За нас е много важно търпението и да сме синхронизирани. Това ли е начинът да управляваме българския футбол? Защо бягаш от Конгрес? Ако си сигурен, че вършиш работа и работиш за българския футбол, защо се притесняваш? Конгресът беше свикан от БФС, не е наш Конгрес. Там бяха клубове, които успяха да си излъчат делегати. Ние бяхме там като екип на Димитър Бербатов. Той каза, че ще свика Конгрес, в който ще участват абсолютно всички клубове. Не мисля, че е грешка, че участвахме в този Конгрес през март."

Стенли сподели още, че докато настоящия президент на БФС е бил в оставка, комуникацията между двете страни е била по-лесна:

" Когато започнаха всички тези неща, Борислав Михайлов беше в оставка. Битката стана след завръщането на Михайлов. Аз никога не съм имал проблеми с него. Винаги съм имал добра комуникация. Въпросът е, че нещата започнаха оттам. При връщането на Борислав Михайлов нещата загрубяха. Когато плюят по теб и те удрят, нормално е да се защитаваш", каза още легендарният полузащитник.

Вижте още: Младен Кръстаич поема Националния отбор по футбол на България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички