Ножици, петички и финес: Топ 10 голове на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Ножици, петички и финес: Топ 10 голове на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6380 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов остави незаличима диря на терена с невероятните си изяви през годините. Несъмнено кулминацията в кариерата на Берба бе в отбора на английския гранд Манчестър Юнайтед, когато българинът бе едно от основните "оръжия" на легендарния сър Алекс Фъргюсън.

Бербатов подписа с "червените дяволи" през 2008-ма - трансфер, който се случи в последните минути преди затварянето на летния трансферен прозорец. Тотнъм не искаше да пуска българина - и с право, тъй като по това време Бербатов бе "диамант" за атаката на всеки отбор.

Бербатов прекара четири години на "Олд Трафорд", в които отбеляза легендарни голове - със странични и задни ножици, с пета, с други акробатични изпълнения. Лекотата, с която българинът играеше и реализираше попадения, бе това, което го отличаваше от останалите нападатели.

Във видеото по-долу може да разгледате 10-те най-красиви попадения на Бербатов с фланелката на Манчестър Юнайтед. Освен с красиви голове, Бербатов многократно се е отличавал и с брилянтни асистенции. През 2008-а Кристиано Роналдо получава "подарък" от световна класа от Бербатов (ВИДЕО), който португалецът ще помни завинаги (вижте в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички