Мане съобщил на Клоп, че напуска Ливърпул още преди година


Мане съобщил на Клоп, че напуска Ливърпул още преди година
Снимка: Getty Images/Guliver

1900 0

Сенегалският нападател Садио Мане спечели приза за футболист №1 на Африка. Мане не пропусна да коментира и решението си да напусне Ливърпул, което е било взето още преди година. Сенегалецът отрано е информирал мениджъра си Юрген Клоп за желанието да напусне "Анфийлд".

"Миналата година взех решението да напусна, защото имах нужда от ново предизвикателство. За мен това беше точният момент. Говорих с треньора преди една година и му споделих желанието си да напусна. Ако видите историята ми - аз идвам от малък град, животът ми винаги е бил предизвикателство", заяви Садио Мане.

"Прекарах осем години във Висшата лига и шест прекрасни години в Ливърпул. Мога да кажа, че спечелихме почти всичко възможно. Не беше лесно решение, но в живота трябва понякога да взимаш подобни решения и засега мисля, че това е най-доброто решението, което съм взимал в кариерата си. В момента съм в един от най-добрите клубове в света и съм много, много щастлив да съм в Байерн. Нямам търпение да започне сезона", добави още той.

Садио Мане коментира и съперничеството си с Мохамед Салах (подробности четете в линка).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички