Звезда, напуснала наскоро Ливърпул, си търси нов отбор


Звезда, напуснала наскоро Ливърпул, си търси нов отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

2123 0

Присъединилият се към френския гранд ПСЖ преди година Жоржиньо Вайналдум вече трябва да си търси нов отбор, тъй като двете страни са решили да се разделят по взаимно съгласие. Това съобщи трансферното гуру Фабрицио Романо в Туитър.

Романо, чиито източници са доказано безпогрешни, информира, че ПСЖ и Вайналдум вече са се разбрали да се разделят, като в момента работят по намирането на нов отбор за играча. ПСЖ е склонен да преотстъпи Вайналдум под наем за един сезон в друг отбор, но при добра оферта може и да го продаде.

Вайналдум се завръща във Висшата лига при конкурент на Ливърпул?

На този етап най-сериозен интерес към Вайналдум има от страна на италианския Рома, но "вълците" все още не са отправили официална оферта. ПСЖ се надява час по-скоро да намери нов отбор на Вайналдум, който дойде със статут на звезда от английския гранд Ливърпул, но така и не успя да разгърне потенциала си в Париж.

31-годишният Вайналдум често оставаше резерва в тима на Маурисио Почетино, а изглежда, че и новият треньор Кристоф Галтие не смята да разчита на него. През миналото лято Вайналдум бе желан и от Барселона, но предпочете ПСЖ поради една причина.

А ето и кой е най-странният трансфер в ерата "Клоп" в Ливърпул - 500 000 паунда и нито 1 изиграна минута!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички