Последната надежда на Кристиано Роналдо да премине в топ отбор от Висшата лига угасна


Последната надежда на Кристиано Роналдо да премине в топ отбор от Висшата лига угасна
Снимка: GettyImages

2755 0

Голямата звезда на Португалия - Кристиано Роналдо, продължава да бъде без клубен професионален отбор, след като той и Манчестър Юнайтед се разделиха по взаимно съгласие.

Според редица издания още през лятото португалецът е бил много близо до преминаване в лондонския Челси. След раздялата му с "дяволите" обаче отново името му се свързваше с тима от английската столица. Британският журналист - Крис Джоунс, сподели следното за сагата с Роналдо:

"Жорже Мендеш направи всичко възможно, за да намери на Роналдо нов топ клуб, но интересът вече не е същият. Челси, дори с контузията на Броя, все още изглежда малко вероятно, защото ще се усети като панически ход", каза Джоунс за "GiveMeSport".

Отборът на Греъм Потър получи ужасни новини, след като проспериращия албански нападател Армандо Броя скъса коленни връзки и се очаква да пропусне остатъка от сезона в Англия. По думите на Джоунс разбираме, че на "Стамфорд Бридж" нямат интерес към Роналдо, а милионите футболни фенове трепнат в очакване да разберат коя ще бъде неговата следваща дестинация.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси вади голяма сума пари за звезда от Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички