Пиърс Морган издаде Кристиано Роналдо: Казвал е, че Меси е най-добрият, когото е виждал


Пиърс Морган издаде Кристиано Роналдо: Казвал е, че Меси е най-добрият, когото е виждал
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2846 0

Мнозина заговориха, че дебатът относно това кой измежду Кристиано Роналдо и Лионел Меси е по-велик след видяното от двамата на Световното първенство по футбол. Едва ли обаче турнирът в Катар или каквото и да е било може да постави точка на спора.

Популярният британски журналист Пиърс Морган, за когото се знае, че е близък до Роналдо, направи любопитно разкритие именно от разговор с португалеца. Морган сподели, че самият Кристиано е признавал, че Меси е най-добрият, когото е виждал да играе. Все пак има важно допълнение.

Именно Морган осъществи породилото толкова дискусии интервю с Роналдо, в което говори най-вече за Манчестър Юнайтед. През 2019 година двамата отново имат интервю, като именно около него португалецът е направил признанието за Меси.

"Имах много интересен разговор с Кристиано. Имахме вечеря, след като го интервюирах за първи път преди три години, това бе наистина страхотен разговор и много го харесвам като човек. Той се отнася с изключително голямо уважение за Меси.

Попитах го кой е най-добрият футболист, когото е виждал. Той ми отговори: "Меси, но питаш грешния въпрос, защото не ме питаш кой е най-добрият футболист". Разбира се, отговори така, защото никога не е виждал себе си да играе. Това ме накара да се засмея" - разказва Морган.

Той защити португалеца съвсем наскоро, след като легендарният Гари Линекер отписа Роналдо от дебата с Меси и това принуди Пиърс Морган да го защитава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички